Dunja Ilić se pomirila s mužem pa se sad slikaju u krevetu

Izvor: Blic, 07.Okt.2014, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dunja Ilić se pomirila s mužem pa se sad slikaju u krevetu

Ekcentrična pevačica Dunja Ilić nikako da se smiri. Iznenadila je sve kada se udala za jednog dečka iz Vranja sa kojim je kratko bila u vezi, onda su se razveli ali su izgleda izgladili odnose.

Pevačica je opet sa svojim bivšim- sadašnjim mužem, kako ga sama oslovlja na društvenim mrežama. "Čekajući svog bivšeg- sadašnjeg muža", napisala je na svom Fejsbuk profilu, nakon čega je objavila i njihove zajedničke >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << fotografije.

"Jednom se voli a milion puta zaljubljuje", napisala je iznad fotografije na kojoj se Saša i ona ljube. Ubrzo je promenila i status na ovoj društvenoj mreži, pa je, umesto "razvedena" sada opet "u braku".

Dokle će trajati ovoga puta njihova bračna sreća, ostaje nam da vidimo. Dovoljno je samo da je pratimo putem društvenih mreža, i sve će nam biti jasno.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Voli me, ne voli me: Dunja Ilić se pomirila s mužem!

Izvor: Svet, 07.Okt.2014

Ekcentrična pevačica Dunja Ilić nikako da odluči šta hoće. Ona je najpre iznenadila sve kada se udala za Sašu Grujića iz Vranja sa kojim je veoma kratko bila u vezi. Potom su se oni razišli, ali su izgleda izgladili odnose.. Pevačica je opet sa svojim “bivšim-sadašnjim” mužem, kako ga...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.