Državljanin Makedonije ubijen kod Preševa - uhapšen policajac

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Mar.2010, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Državljanin Makedonije ubijen kod Preševa - uhapšen policajac

PREŠEVO - Policijski službenik iz Preševa Zoran Memarović (43) uhapšen je zbog sumnje da je ubio makedonskog državljanina Mahira Jakupija (40), čije je telo pronađeno u vozilu na magistralnom putu Preševo-Vranje, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

Pripadnici saobraćajne patrole Policijske uprave u Vranju, prilikom redovne saobraćajne kontrole uočili su juče putničko vozilo parkirano na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kolovozu magistralnog puta Preševo-Vranje, u blizini sela Žujince u kom se nalazio mrtav Jakupi, sa prostrelnom ranom u vratu.

Policija navodi da se operativnim radom došlo do saznanja da je krivično delo "izvršilo lice koje je na sebi imalo policijsku uniformu i koje je viđeno kako beži sa mesta izvršenja krivičnog dela prema Vranju", posle čega je uhapšen Memarović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policajac osumnjičen za ubistvo

Izvor: Danas, 04.Mar.2010

Zbog osnovane sumnje da je počinio ubistvo uhapšen je policajac iz Preševa Zoran Memarović (42). On se sumnjiči da je prekjuče sa više hitaca iz pištolja ubio državljanina Makedonije Mahira Jakupija (40), saopštila je policija.

Nastavak na Danas...

Policajac uhapšen zbog zločina

Izvor: Blic, 05.Mar.2010, 01:15

Policajac Zoran Memarović (43) uhapšen je zbog sumnje da je 3. marta, na magistralnom putu Vranje-Preševo kod Žujinca hicem iz automatskog oružja ubio makedonskog državljanina Mahira Jakupija (40) iz Gostivara. ..Zločin je otkriven kada su pripadnici saobraćajne patrole, u redovnoj kontroli magistralnog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.