Izvor: JUGpress.com, 02.Jul.2023, 09:14

Drugi protesti protiv nasilja u Vranju

VRANJE

Nekoliko stotina građana okupilo se na drugim protestima protiv nasilja u Vranju.

Radomir Arsić, student Pravnog fakulteta u Nišu i jedan od govornika, optužio je predsednika Srbija Aleksandra Vučića da konstantno krši Ustav

„Dragi i slobodni Vranjanci, vi koji ste se ovde večaras okupili simbol ste borbe Srbije protiv nasilja. >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Branićemo Ustav Srbije, koji konstantno krši predsednik Aleksandar Vučić“, rekao je na protestima Radomir Arsić, student Pravnog fakulteta u Nišu.

On je dodao da nasilje traje od 2012. godine, od kada je SNS došao na vlast, i da “njihov vođa i predsednik Srbije, navodno najbolji student prava u istoriji Srbije, konstantno krši Ustav”, ponovio je Arsić.

On je dodao kako veruje da će građani istrajati u borbi za slobodu i pravdu u Vranju i Srbiji.

Daniela Mihajlović, profesorica matematike iz Surduliceupozorila je građane na devastaciju i uništenje zdrave prirode na području opštine Bosilegrad . u poslednjih nekoliko godina“.

„Moramo nešto menjati iz korena i zato sam ovde večeras sa vama u Vranju, jer ne želimo više ratove i pogibije, nama treba Srbija bez svih oblika nasilja“, rekla je Mihajlović. (kraj) DV/SM

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.