Izvor: JUGpress.com, 29.Apr.2021, 22:21

Drugi dan imunizacije građana Severne Makedonije protekao bez problema

VRANJE

Građani Severne Makedonije već drugi dan se vakcinišu u Sportskoj hali u Vranju. Imunizacija protiče u skladu sa instrukcijama Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

“Do sada nije bilo neželjenih efekata kod vakcinisanih građana koji bi zahtevali veću pažnju zdravstvenih radnika, uglavnom su se građani nakon vakcinacije bez ikakvih simptoma, zadovoljni vratili svojim kućama”, rekla je direktorke >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Zdravstvenog centra Vranje, dr Ljiljane Antić.

Ona je dodala da su građani Republike Severne Makedonije zahvalni, jako srećni i zadovoljni nakon vakcinacije.

“Bilo je i onih koji su bili zainteresovani da prime vakcinu ali su instrukcije Ministarstva zdravlja Republike Srbije jasne da to mogu  samo oni građani koji se nalaze na spisku koji smo dobili iz Ministarstva zdravlja.

Tatjana Srceva Pavlovska je na vakcinaciju u Vranje došla sa svekrvom i zaovom, koje su izjavile da su zahvalne Srbiji koja im je omogućila da prime vakcinu.

Četiri člana porodice Bakračeski su danas u Vranju primili Fajzerovu vakcinu. Da se vakcinišu u Srbiju su došli preko Udruženja građana SPONA – srpskog Kulturnog centra u Severnoj Makedoniji. Osećaju se dobro, prijem je odličan, organizacija isto odlična i posle vakcinacije vraćaju se u Severnu Makedoniju na posao.

U Vranju u protekla dva dana se vakcinisalo preko 500 Makedonaca.

Danas je ujedno obavljena i revakcinacija oko 700 naših građana.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.