Izvor: JUGpress.com, 26.Dec.2019, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dr Antić: Godinu na izmaku možemo smatrati uspešnom

VRANJE

Uprava Zdravstvenog centra Vranje danas je organizovala prigodan prijem za sve zaposlene u toj ustanovi i predstavnike medija, gde je sumirana protekla godina. Povod za susret su predstojeći novogodišnji i božićni praznici.

„Godinu koja je na izmaku možemo smatrati uspešnom zbog zapošljavanja 12 novih lekara na neodređeno vreme i 13 medicinskih sestara. Uskoro ćemo na neodređeno vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << zaposliti  još četiri lekara “, rekla je direktorka Zdravstvenog centra Vranje dr Ljiljana Antić.

Ona se zahvalila donatorima i podsetila da je poslednja donacija  pokretni inkubator za ginekologiju, čija je vrednost 13 hiljada evra. Sređena je laboratorija u Domu zdravlja, renovirana fizikalna medicina i dobijeni mnogi drugi medicinski aparati za urologiju i interno odeljenje.

 „U trenutku kada se otvaraju privatni domovi zdravlja, moramo zajedno da pokažemo da upravo mi pružamo najbolju zdravstvenu zaštitu našim pacijentima“, poručila je dr Antić.

Ona je na kraju svim kolegama i pacijentima poželela dobro zdravlje i srećne praznike.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.