Doneta odluka o privremenom postavljanju tezgi na šetalištu

Izvor: JUGpress.com, 24.Feb.2017, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doneta odluka o privremenom postavljanju tezgi na šetalištu

U Vranju će i ovogodišnji praznik 8. mart biti u znaku uličnih tezgi.

Gradsko veće na poslednjoj sednici odobrilo je privremeno postavljanje prodajnih tezgi u gornjem delu šetališta u centru grada.

Većnica Zorica Jović kaže da je usvojen tekst javnog oglasa u cilju prikupljanja pisanih ponuda za davanje na privremeno korišćenje javnih površina za postavljanje pokretnih objekata za prodaju suvenira, kokica, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << semenki, bezalkoholnih pića i sladoleda.

„Članovi veća prihvatili su i predlog za privremeno postavljanje tezgi u pešačkoj zoni, od 1. do 8. marta, na kojima će se prodavati suveniri i cveće. Prodaja tekstilne robe neće biti dozvoljena. Cena zakupa je 30 dinara po kvadratnom metru za prodaju cveća, a 170 dinara po kvadratu za prodaju poklona i suvenira“, rekla je Jovićeva.

Zainteresovani prodavci pre nego što postave tezge moraju lokalnoj poreskoj administraciji da dostave dokaz o uplati zakupa.

Tezge mogu da budu postavljene na relaciji od prodavnice „Jumko“ do zgrade Filijale poreske uprave u Vranju.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.