Dobitnik nagrade “Sedmi septembar” odrekao se novca u humanitarne svrhe

Izvor: juGmedia, 07.Sep.2017, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobitnik nagrade “Sedmi septembar” odrekao se novca u humanitarne svrhe

Ovogodišnji dobitnik  javnog priznanja ,,Sedmi septembar“  je izvršni direktor Hemijske industrije Vranje Rade Novković koji se odrekao novčanog dela nagrade u humanitarne svrhe.

Novković  se novčanog dela priznanja u iznosu od 50.000 dinara, odrekao za lečenje Miljane Ristić Stanković i Stefana Arsića

Mandatno – imunitetska komisija grada Vranja odlučila je da nagrada pripadne >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Novkoviću zbog doprinosa razvoju grada, unapređivanju i razvoju lokalne samouprave.

,,Zahvaljujem što cenite trud, a ova nagrada nije samo moja, već svih saradnika i zaposlenih u Hemijskoj industriji. Postojimo od 1957. godine i uspeli smo da sopstvenim snagama opstanemo na tržištu, prebrodimo tranziciju i sprovedemo privatizaciju. Nastavljamo dalje jer to je naša obaveza, naša odgovornost„, poručio je Novković.

Novković se od  1994. godine nalazi na mestu  direktora „HIV“ , koji je deceniju kasnije privatizovan od strane italijenske firme, uz formiranje još jednog preduzeća „Kenda farben Balkan“, na čijem se čelu on takođe nalazi.

Milan Zdravković

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.