Dinamo poražen u Novom Pazaru

Izvor: juGmedia, 22.Jul.2015, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinamo poražen u Novom Pazaru

VRANJE –  Fudbaleri Dinama iz Vranja poraženi su u prijateljskoj utakmici od ekipe Novog Pazara i ovog grada rezultatom 2:0, na gradskom stadionu u Novom Pazaru pred nešto više od 1000 gledalaca.Golove su postigli Vladimir Radivojević u trećem minutu iz jedanaesterca i Anes Rušević u 23. minutu. Fudbaleri Dinama na čelu sa šefom stručnog štaba Sašom Štrbcem nakon priprema na Vlasini, nastavilisu pripreme na Kopaoniku.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poraz Dinama od Novog Pazara

Izvor: OkRadio.rs, 22.Jul.2015

Fudbaleri Dinama iz Vranja poraženi su sa 2:0 od ekipe Novog Pazara u pripremnoj utakmici, koja je odigrana u Brzeću. Dinamo se priprema na Kopaoniku, a u subotu bi trebalo da odigra još jednu kontrolnu utakmicu, sa nekim od lokalnih klubova. Po rečima Borivoja Antića, predsednika Dinama, ovakav...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.