Dinamo poklekao u Subotici

Izvor: OkRadio.rs, 03.Sep.2018, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinamo poklekao u Subotici

Fudbaleri Dinama iz Vranja doživeli su poraz na gostovanju u Subotici od Spartaka rezultatom 2:0. Ovo je bio šesti poraz Vranjanaca u sedam do sada odigranih utakmica u Super ligi Srbije.   Strelac oba gola za ekipu domaćina bio je Dušan Maričić u devetom i 52. minutu.   Dinamo je nakon šestog poraza ponovo na poslednjem, 16. mestu na tabeli sa tri boda.   U osmom kolu prvenstva, Vranjanci u Surdulici kao domaćini dočekuju ekipu Rada.
Pogledaj vesti o: Vranje,   Subotica

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Dinamo pao u Kuli

Izvor: juGmedia, 03.Sep.2018

U okviru sedmog kola Super lige Srbije, fudbaleri Dinama iz Vranja poraženi su na gostovanju u Kuli od subotičkog Spartaka rezultatom 2:0 (1:0)...Strelac za Subotičane bio je Milan Marčić u 9. i 52. minutu...Ovo je šesti poraz Dinama u ligi, iako su iz kluba najavili da će u Kuli ići na pobedu...Dinamo...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.