Dinamo na proleće jači za folk zvezdu!

Izvor: Sportske.net, 20.Dec.2018, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinamo na proleće jači za folk zvezdu!

Poslednjeplasiranoj ekipi domaćeg prvenstva neophodna su pojačanja, a prvo je pojačano klupsko rukovodstvo.

Najavio je trener Dinama Radmilo Jovanović da će ekipa na proleće biti kompetitivnija i da su mnogi prerano otpisali Vranjance.

Činjenica je da je Dinamo do poslednjeg kola jesenjeg dela prvenstva imao 7 osvojenih bodova, ali je trijumf na gostovanju Zemunu dao nadu da se na proleće može do boljih rezultata i opstanka u Super ligi.

Navijači >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << očekuju pojačanja, sređivanje stadiona u Vranju kako bi ekipa igrala na svom terenu, a prvi potez čelnih ljudi u zimskom prelaznom roku bio je vezan za jačanje rukovodstva.

"Žurnal" piše da je srpski folker Aleksandar Vuksanović "prvo pojačanje" Dinama iz Vranja za prolećni deo sezone.

Vranjanci su Vuksanovića imenovali za potpredsednika kluba, pa ostaje da se vidi kako će nekadašnji čelnik Timoka iz Zaječara pomoći Dinamu na proleće.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.