Dinamo minimalcem poražen od Trenčina

Izvor: JužneVesti.com, 23.Jan.2019, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinamo minimalcem poražen od Trenčina

Trenutno devetoplasirani tim najjačeg slovačkog prvenstva Trenčin odigrao je prijateljski meč sa Dinamom i uspeo da savlada Vranjance sa minimalnih 1:0, postigavši gol u samoj završnici meča.

Jedini gol "pao" je u 87. minutu, nakon slobodnjaka Hamze Čatakovića, pošto je lopta odskočila nezgodno i prevarila čuvara mreže vranjske ekipe. Dobro su se držali Vranjanci, imali i par prilika, ali nisu uspeli da ponove dobar rezultat iz prethodnog pripremnog meča, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << kada su savladali Inter iz Bakua.

Ovo je bio drugi poraz u tri prijateljske utakmice Dinama, pošto je u prvoj kontroli od njega bio bolji i niški Radnički.

Podsetimo, tokom boravka u Beleku, gde se pripremaju za naporno proleće i borbu za opstanak u Superligi, Vranjance očekuje još nekoliko prijateljskih duela, sa timovima iz Češke, Slovačke i drugoligašem iz Rusije.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.