Dinamo ide na pobedu protiv Spartaka

Izvor: juGmedia, 01.Sep.2018, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinamo ide na pobedu protiv Spartaka

U okviru sedmog kola Super lige Srbije, vranjski Dinamo gostuje sutra subotičkom klubu Spartak Ždrepčeva krv, a utakmica će se održati na stadionu u Kuli zbog rekonstrukcije stadiona u Subotici.

Predsednik i šef stručnog štaba Dinama Dragan Antić, izjavio je danas da gostuju ekipi koja je igrala u Evropi, ali je sada ostala bez dobrih igrača, zbog čega postoje šanse da Dinamo osvoji makar jedan bod.

Spartak je trenutno u krizi, u padu su, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << smo mi u usponu i to je naša prednost. Zbog toga se nadamo dobrom rezultatu. Imamo dobre šanse da osvojimo bod, a možda i sva tri. U poslednje tri utakmice pokazali smo da možemo da igramo dobro. Mislim da idemo uzlaznom putanjom i da će od sada svako ko igra sa nama da ima problema“, kaže Antić.

Ekipa je oštećena što se tiče igračkog kadra jer, kako kaže, ne mogu da igraju nekoliko igrača.

Ne može da igra Đukić, Okamijan, Antić ima kartone. Gašić nam je došao ali još uvek nema pravo da igra, čekamo sertifikat. Oko 15 igrača je bilo bolesno, imali smo problema sa nekim virusom. Mislili smo i da otkažemo utakmicu, ali su se polako oporavljali i idemo sutra da igramo. Svako ko igra daće sve od sebe da obradujemo naše Vranjance“, ističe Antić i dodaje da se ekipa polako kompletira i da im sada nedostaje samo jedan desni bek.

Fudbaler Filip Pavišić kaže da će svi pružiti svoj maksimum na terenu kako bi došli do jednog boda, a možda mogu da osvoje i sva tri.

Motivisani smo da igramo, pokazaćemo šta znamo da bismo završili utakmicu u našu korist“, rekao je Pavišić, dok fudbaler Lazar Đokić kaže da je ekipa Spartaka napravila ogroman rezultat, ali da su sada malo istrošeni s obzirom na to da su imali teške utakmice.
Pogledaj vesti o: Vranje,   Subotica

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dinamo gostuje subotičkom Spartaku

Izvor: JužneVesti.com, 01.Sep.2018

Ekipa koja je ove sezone napravila podvig, savladala Spartu iz Praga i plasirala se u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, biće naredni rival Dinamu. Spartak će u Kuli dočekati Vranjance u nedelju, 2. septembra, u meču 7. kola Superlige.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.