Izvor: OkRadio.rs, 03.Mar.2021, 12:51

Dimitrijević ponovo upravnik ZC Vranje

Nebojša Dimitrijević, lekar iz Leskovca, ponovo je koordinator Zdravstvenog centra Vranje. Ovu odluku donelo je Ministarstvo zdravlja nakon jučerašnjeg sastanka sa predstavnicima lokalnog kriznog štaba povodom veoma loše epidemiloške situacije sa korona viruskom u gradu. Kako je Dimitrijević najavio, iskustvo u organizaciji leskovačke kovid bolnice, koja je dobila sve pohvale za organizaciju, preneće kolegama u Vranju.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

ALARMATNO STANJE U SRPSKOM VUHANU: Slobodno još samo šest kreveta, sa razglasa opominju na mere

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2021

U kovid ambulanti ATD tokom jučerašnjeg dana obavljeno je 316 pregleda zbog korone, od čega je 100 broj prvih pregleda. Uzorkovana je krv kod 185 pacijenata i sačinjen 141 RTG pluća...Dr Nebojša Dimitrijević, lekar iz Leskovca, ponovo je koordinator Zdravstvenog centra Vranje. Ovu odluku donelo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.