Desetogodišnji Milija kolekcionar satova: Omiljena igračka iz detinjstva probudila kod dečaka nesvakidašnje veštine (FOTO)

Izvor: OkRadio.rs, 15.Nov.2023, 12:43

Desetogodišnji Milija kolekcionar satova: Omiljena igračka iz detinjstva probudila kod dečaka nesvakidašnje veštine (FOTO)

Desetogodišnji Milija Stanojković iz Vranja kolekcionar je satova još od malih nogu, tako da sada ima preko 150 časovnika. Kuća Stanojkovića ispunjena je ovim gotovo prevaziđenim i zaboravljenim uređajima. Milija ima kolekciju zidnih, ručnih, budilnika, ali i satova koje je sam pravio od kartona ili plastelina. Dok je bio mali dečak, pričaju roditelji, Miliji je pažnju privlačilo klatno na velikom zidnom satu, koji je njegov deda dobio kao nagradu za rad u firmi. - Jasno se videlo da mu satovi drže pažnju, a kasnije je to bio slučaj i sa vozovima. Taj prvi sat koji ga je...
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.