Desetkovani Dinamo gostuje Proleteru

Izvor: JužneVesti.com, 02.Apr.2019, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Desetkovani Dinamo gostuje Proleteru

Usred borbe protiv gradske vlasti, a za više novca iz budžeta, Dinamo očekuje i bitka na terenu, pošto u 29. kolu Superlige gostuju Proleteru. Meč se igra u sredu, 3. aprila, a u vranjskom superligašu naglašavaju da u Novi Sad putuju desetkovani zbog puno povređenih igrača.

Nakon sjajnog početka prolećnog dela sezone, Dinamo je vezao dva poraza, a bodovi su mu prekopotrebni za nešto mirniji >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << plej-aut i beg u sigurnu zonu. Novosađani se, sa druge strane, bore za plej-of, a pobeda u ovom duelu bi im ga i definitivno osigurala.

Iako je očito da je breme favorita na Proleteru, Dinamo ide da se bori, priča šef struke Vranjanaca Dragan Antić.

Ne znamo koga ćemo više da stavimo da igra. Proleter igra dobro, jedna od boljih ekipa u ligi, mada u poslednje vreme nisu igrali najbolji, evo Bačku su dobili sa 3:0. Mislim da nas očekuje jedna veoma teška utakmica. Nema predaje, ko god da izađe na teren, mora da se bori za klub i za grad. Videli ste juče da nas se dosta sakupilo da pokažemo Srbiji šta rade dva čoveka u gradu - ispričao je Antić.

Početak meča zakazan je za 18 sati.

Podsetimo, nezadovoljni novcem koji bi trebalo da dobiju od grada, ali i odnosu rukovodstva prema njima, fudbaleri, Uprava i stručni štab Dinama juče su protestovali u Vranju.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.