Demokrate bojkotuju sutrašnju sednicu GO Medijana

Izvor: juGmedia, 27.Dec.2012, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Demokrate bojkotuju sutrašnju sednicu GO Medijana

NIŠ – Odbornici Demokratske stranke (DS) neće učestvovati u radu sutrašnje sednice gradske opštine Medijana u znak protesta zbog „bahatog i nedomaćinskog ponašanja“ vladajuće koalicije.

Odbornik prof.dr Dušan Milisavljević optužio je vlast da se ponaša rasipnički jer na sutrašnjoj sednici treba da duplira broj opštinskih komisija.

„Neprimereno je da u ovoj situaciji formiramo čak 8 komisija koje u suštini i nemaju neke nadležnosti osim što će svaki >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << predsednik komisije dobiti stalno zaposlenje. Trošak će biti i dnevnice za desetak članova komisije“, kazao je Milisavljević i dodao da su do sada funkcionisale samo četiri komisije.

„Vlast se nekorektno ponaša prema opoziciji jer članove DS nije postavila na čelu nijedne komisije. DS ima najviše odbornika, 9 od 27 odbornika, dok su Dveri ili Nova Srbija sa po jednim odbornikom dobili predsednike komisije. I URS je sa dva odbornika dobija predsednika komisije“, pojasnio je Milisavljević.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Počela sednica o javnim nabavkama

Izvor: B92, 27.Dec.2012

Beograd -- Skupština je počela razmatranje više od 80 amandmana na Predlog zakona o javnim nabavkama, posle sednice na kojoj su poslanici "propitivali" članove Vlade...U načelnoj raspravi poslanici vladajuće koalicije su ocenili da će novi zakon o javnim nabavkama ukloniti glavne uzroke korupcije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.