Dejan Tričković ponudio pomoć Anđeli Aleksić

Izvor: juGmedia, 25.Jul.2013, 02:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejan Tričković ponudio pomoć Anđeli Aleksić

VRANJE /BUJANOVAC - Predsednik Skupštine grada Dejan Tričković obišao je trinaestogodišnju Anđelu Aleksić iz sela Borovac kod Bujanovca, koja je u januaru ove godine, nakon operacije u Beču, dobila novo srce.„Na poziv Ljubinke Milovanović iz „Životne pomoći“, posetio sam malu Anđelu kako bih se upoznao sa uslovima u kojima ona živi i ponudio pomoć Grada Vranja“, rekao je za zvaničan gradski sajt Dejan Tričković. >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << On je istakao da su za Anđelin dalji oporavak neophodni posebni uslovi smeštaja i režim ishrane. „Imajući u vidu da su obavezni stalni pregledi i kontinuirani medicinski nadzor, porodica Aleksić razmišlja o preseljenju u Vranje.

U tom smislu, ja sam kao predsednik gradskog parlamenta Anđelinoj porodici ponudio pomoć oko smeštaja i mogućeg zaposlenja“, dodao je Tričković.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.