Izvor: JUGpress.com, 15.Maj.2021, 15:55

Dečja likovna kolonija u organizaciji Narodnog univerziteta

VRANJE

Cilj manifestacije je podsticanje đačke kreativnosti, ali i podizanja kulturnog i obrazovnog nivoa školske populacije kroz likovno obrazovanje. Ove godine plan je da se u rad Dečje likovne kolonije uključe talentovani učenici osnovnih škola iz Pčinjskog okruga.

„Planirano je da i ove godine budemo deo gradske manifestacije posvećene deci, koja se godinama realizuje u saradnji sa predškolskom ustanovom „Naše dete“ i Turističkom organizacijom >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Vranje. Prema programu rada, u ponedeljak, 17. maja, naši gosti biće učenici osnovnih škola iz Vladičinog Hana, u utorak, 18. maja, iz Bujanovca i u sredu, 19. maja, đaci iz Surdulice“, kažu iz Narodnog univerziteta.

Tokom trajanja Kolonije učesnici će raditi i družiti se sa polaznicima Likovne radionice Narodnog univerziteta u Vranju, uz stručnu podršku Vesne Marinković Stanković, akademskog slikara i voditelja radionice.

Dečija likovna kolonija biće organizovana od 17. do 19. maja u dvorištu Narodnog univerziteta i u Gradskom parku.

U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika rad će se odvijati u porostorijama Likovne radionice.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.