Izvor: JUGpress.com, 16.Dec.2019, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečja izložba „Iskrice“

VRANJE

U sali Dečijeg saveza grada otvorena je prva samostalna izložba crteža osmogodišnje učenice drugog razreda Osnovne škole „Branko Radičević“ u Vranju, Mile Đorđević.

Izložba naslovljena „Iskrice“ okupila je Miline školske drugarice i drugove, roditelje i prijatelje ove talentovane devojčice.

Voditelj Likovne radionice Narodnog univerziteta u Vranju, Vesna Marinković Stanković ja na otvaranju rekla da je impresionirana Milinim >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << radom, koja je od najranijeg detinjstva pokazala  interesovanje za crtanje.

„Ova vanserijski talentovana devojčica najradije slika pejzaže i o njoj će se tek čuti“, rekla je Marinković Stanković.

Prvu nagradu za likovno stvaralaštvo Mila je osvojila 2018. godine.

Izložba je priređena u okviru obeležavanja 10. godišnjice postojanja i rada Dečijeg saveza, čime je data i podrška mladim talentima grada.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.