Izvor: JUGpress.com, 29.Jan.2020, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deca iz vranjskih vrtića posetili Gradsku upravu

VRANJE

Mališani Predškolske ustanove „Naše dete“ posetili su lokalni parlament i razgovarali sa čelnim ljudima Vranja. Na brojna njihova pitanja odgovarali su gradonačelnik Slobodan Milenković, zamenik Nenad Antić, većnici Zorica Jović i Nenad Đorđević.

Devojčice i dečake koji su došli iz svih vranjskih vratića interesovali su se kada će biti gotov park, da li će dobiti igralište u sklopu vrtića >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i da li će Vranje imati zatvoren bazen.

Predškolci su bili zadovoljni posetom i odgovorima koje su dobili i ističu da im je bilo lepo u poseti i da im je drago što su mogli da razgovaraju sa gradonačelnikom, koji je bio prijatno iznenađen šta su sve deca pitala.

„Postavljala su veoma interesantna pitanja nad kojima morate da se ozbiljno zamislite“, kaže prvi čovek grada.

Za decu je bio priređen i prigodan koktel i obilazak kabineta gradonačelnika i njegovog zamenika.

Tokom posete mališani su gradonačelniku uručili crteže i rukotvorine koje su sami napravili.

PodeliteKlikom podijelite na Facebooku(Otvara se u novom prozoru)Podijeli na Twitteru (Otvara se u novom prozoru)Kliknite za slanje e-pošte prijatelju(Otvara se u novom prozoru)Kliknite kako bi podijelili na Skype-u(Otvara se u novom prozoru)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Dan grada: Prijem za NAJMLAĐE

Izvor: OkRadio.rs, 30.Jan.2020, 11:06

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković, zamenik gradonačelnika Nenad Antić i gradski većnici Zorica Jović i Nenad Đorđević organizovali su prijem za decu Predškolske ustanove "Naše dete". Pozdravljajući mališane i vaspitače, gradonačelnik je naglasio da je ovaj događaj "Grad otvorenog...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.