„Deca iz vode“ izvode hitove benda EKV

Izvor: juGmedia, 12.Maj.2016, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Deca iz vode“ izvode hitove benda EKV

VRANJE – Vranjska publika biće u prilici da se sutra podseti na muziku kultnog jugoslovenskog benda EKV, čije će pesme svirati beogradski bend „Deca iz vode“.

Za svoj prvi nastup u Vranju, članovi ovog EKV tribjut benda pripremili su dvoipočasovnu svirku u klubu „Darkwood“ koja će početi u 22 časa.

Deca iz vode je beogradski EKV tribute band i projekat nastao pre dve godine sa idejom da se >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << koncertno obeležava sećanje na Milana Mladenovića, članove EKV-a i njihov opus.

Jedno od glavnih obeležja ovog projekta je što je to jedini naš tribute koji je istovetan nekadašnjoj postavi EKV-a. U ulozi Milana Mladenovića, kao vokal i gitara, je Zoran Mladenović čiji je rad primetan u sastavima “Kiza Bluza bend”, “So Sabi” i “Jelizaveta Bam”, a kao nekad Margita klavijature svira već poznata mlada umetniica Luna Škopelja iz benda “Master Blaster”, “Čovek Vuk” i naširoko poznati “Svi na pod”. Bas gitaru svira Marko Eror a bubnjeve Nikola Rajović. Svi članovi su iskusni i vrsni muzičari koje je spojila zajednička strast prema EKV.

Na rertoaru će se naći svi najveći hitovi sa šest albuma EKV, uz pesme sa debi albuma “Katarina II” kao i dve pesme Milana Mladenovića dok je svirao sa sastavaom “Šarlo Akrobata”

Bend do sada ima preko 10 koncerata od kojih su najveći u Novom Sadu, zatim u Beogradu i Zagrebu. Koncertom u  Hali Sportova Novi Beograd privukli su oko1500 ljudi u.

Ulaznice po ceni od 250 din kupovaće se na ulazu u klub.

(kraj)

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

DECA IZ VODE u Vranju

Izvor: OkRadio.rs, 13.Maj.2016, 08:14

Beogradski EKV tribjut bend “Deca iz vode” nastupiće u petak, 13. maja prvi put u Vranju, u klubu “Darkwood”. “Deca iz vode” važi za najbolji tribjut bend slavne grupe (izvode samo pesme EKV-a), a njihov zvuk stručna javnost ocenjuje najpribližnijem originalu.   Koncerti “Dece...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.