Dara Bubamara ponovo ZALJUBLJENA: Srećna sam!

Izvor: Story, 31.Avg.2019, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dara Bubamara ponovo ZALJUBLJENA: Srećna sam!

Kako prenose domaći mediji, Dara Bubamara je navodno otpočela vezu sa izvesnim biznismenom Sašom Pešićem pre dva meseca. Spekuliše se da pevačica krije svoju vezu od očiju javnosti, zbog toga što je još uvek na početku, prenosi “Alo”. – Saša je pola Srbin, pola Belgijanac. Otac mu je sa juga Srbije, iz Vranja, a majka iz Belgije, ... The post Dara Bubamara ponovo ZALJUBLJENA: Srećna sam! appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Posrnula pevačica i glumica se vraća na scenu sa OVAKVOM pesmom, fanovi ne mogu da veruju

Izvor: Story, 01.Sep.2019, 13:01

Lindzi Lohan vraća se svojoj pevačkoj karijeri i to uz singl koji se zove “Xanax”, a koji će se pojaviti krajem ove godine, prenose strani mediji. Pesma koja će se uskoro naći u javnosti govori o anksioznosti, pritisku okoline i o tome kako se treba starati o sebi. U kratkom klipu koji je obajvljen...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.