“Dani Vranja” - koncerti Princa od Vranje, Breskvice, Nevernih beba i Dejana Matića

Izvor: JužneVesti.com, 24.Avg.2023, 14:20

“Dani Vranja” - koncerti "Princa od Vranje", Breskvice, "Nevernih beba" i Dejana Matića

Sajmovi, letnji atelje, nekoliko pozorišnih dešavanja, projekcije filmova na otvorenom, izložba oldtajmera i nastupi folklornih anasambala, trubača i plesnih grupa, kao i nekoliko koncerata poznatih izvođača od 26. do 30. avgusta mogu se videti na manifestaciji “Dani Vranja”.

Koncerti tradicionalno okupe najviše posetilaca, a kao i prethodnih godina, biće održani na gradskom parkingu, na prostoru kod Galerije >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Narodnog muzeja.

Prvog dana, u subotu, 26. avgusta, Vranjance će zabavljati DJ, dok su za naredni dan zakazana dva koncerta - prvi će od 21 sat nastupiti Stefan Zdravković, koji je poznatiji pod umetničkim imenom Princ od Vranje, dok od 23 sata nastupa bend Jolly Jumper.

U ponedeljak od 22 sata će nastupiti pevačica poznata mlađoj publici - Breskvica, sutradan od 21 sat Dejan Matić, a to veče zatvoriće se nastupom još jednog DJ-a.

Nastup DJ-a planiran je i za poslednji dan manifestacije, a tada će nastupiti i bend Neverne bebe.

Pored koncerata, sve vreme trajanja manifestacije u gradskom parku će biti organizovani Etno i sajam knjiga, kao i letnji atelje Narodnog univerziteta,a tokom pet dana posetioce očekuju i brojne izložbe, radionice, nastupi folkloraša, promocije knjiga, nastupi duvačkih orkestara, turnir u tenisu, izložba oldtajmera i bajkera, književne večeri i drugi kulturni sadržaji.

Kompletan program manifestacije možete videti na ovom linku.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.