Danas saslušanje ČETVRTE DEVOJKE iz automobila smrti

Izvor: OkRadio.rs, 11.Feb.2022, 11:49

Danas saslušanje ČETVRTE DEVOJKE iz automobila smrti

Kristina M. iz Predejana, devojka koja je preživela nesreću kada je pre dve nedelje auto sleteo sa puta u Južnu Moravu, trebalo bi da bude saslušana danas. Ova informacija potvrđena je iz Višeg javnog tužilaštva u Vranju. Podsetimo, četiri drugarice, vraćale su se iz provoda u Vladičinom Hanu, automobilom  kojim je upravljala Anđela S., kada se dogodila nesreća kakvu jug Srbije ne pamti. Ulsed neprilagođene brzine uslovima puta, auto je 29. januara oko 4 h ujutru, sleteo u reku po izlasku iz tunela Manjle. Tom prilikom, nastaradala je Anđela Milovanović, dok se za telom Katarine Petković, tragalo...

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"IZNELA JE SVOJE VIĐENJE KRITIČNOG DOGAĐAJA" Saslušana druga preživela devojka iz "golfa smrti" koji je sleteo u LEDENU REKU, istraga se nastavlja!

Izvor: Blic, 11.Feb.2022

Danas je pred Višim javnim tužilaštvom u Vranju, sasušana K. M. iz Predejana, preživela devojka iz automobila u kom su bile četiri drugarice, a koji je sleteo s puta u Južnu Moravu. U nesreći su poginule dve devojke, dok su dve prošle sa lakšim telesnim povredama.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.