Dalje smanjenje broja pacijenata u kovid bolnicama

Izvor: OkRadio.rs, 19.Avg.2020, 10:12

Dalje smanjenje broja pacijenata u kovid bolnicama

Prema podacima od jutros, do 07.00 sati, u kovid bolnicama u Vranju ukupan broj pacijenata je 45, od čega kovid pozitivnih 13. Među hospitalizovanima nema dece.    Trenutan broj slobodnih mesta je 170.    Na kućno lečenje otpušteno je 10 pacijenata.    Tokom jučerašnjeg dana, u vranjskoj kovid ambulanti ATD obavljeno je 116 pregleda, od čega prvih pregleda - 44, a kontrolnih - 72.    Uzorkovana je krv kod 60 pacijenata i sačinjen 71 RTG pluća.    Takođe, urađeno je 49 brzih i 45 PCR testova.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Sve manje pacijenata u kovid bolnicama u Vranju

Izvor: VOM.rs, 19.Avg.2020

Sve manje pacijenata u kovid bolnicama u Vranju. . Prema podacima  današnjim podacima u kovid bolnicama u Vranju ukupno je hospitalizovano 45 pacijenata od čega kovid pozitivnih 13. Među hospitalizovanima nema dece. Trenutan broj slobodnih mesta je 170. Na kućno lečenje otpušteno je 10 pacijenata....

Nastavak na VOM.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.