Daj pedalu raku u subotu i u Vranju

Izvor: OkRadio.rs, 14.Sep.2023, 13:01

Daj pedalu raku u subotu i u Vranju

Grad Vranje i ove godine podržaće akciju „Daj pedalu raku”, koju organizuje “Milica - ženski centar”. - Uključiće se i naše udruženje, i svi ljudi dobre volje. Subota 23. septembar, a start je u 12 sati u Gradskom parku. Dođite da zajedno, na simboličan način, kažemo “NE raku”, i pružimo podršku ženama obolelim od raka dojke - kažu iz Društva onkoloških pacijenata u Vranju.  
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Biciklistička vožnja „Daj pedalu raku“ 23. septembra u Pančevu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 15.Sep.2023, 07:57

PANČEVO – Biciklistička vožnja „Daj pedalu raku“ biće održana u subotu, 23. septembra u 12 sati i u Pančevu, na Tamiškom keju, u organizaciji Zavoda za javno zdravlje Pančevo i udruženja “Ženski centar Milica”. Početak vožnje biće u 12 sati kod Gradske plaže. Biciklistička vožnja...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.