Da i Vranje bude čisto

Izvor: OkRadio.rs, 08.Jun.2012, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da i Vranje bude čisto

Vranje ove subote, treći put za redom, učestvuje u akciji „Veliko spremanje Srbije“. - I ove godine naš grad se priključuje ovoj korisnoj akciji za sve nas - kaže Srđan Vasiljević, zamenik gradonačelnika za unapređenje životne sredine i koordinator ove akcije.    Akcija je zamišljena po principu dobrovoljnog uključivanja, što podrazumeva prijavu volontera Gradskoj  upravi, kao i prijavu lokacije i vrste posla koji će obaviti.    Početak je zakazan za subotu u devet sati ujutru, a zavisiće od vrste posla za  koji su se volonteri opredelili.    Prošle godine podršku ovoj akciji dali su i pojedini privatnici koji su svojom mehanizacojm odvozili otpad.    Organizator  čitave akcije je...

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra veliko spremanje

Izvor: Danas, 07.Jun.2012, 19:43

Akcija „Očistimo Srbiju“ u subotu 9. juna organizuje treći put zaredom najmasovniju volontersku akciju čišćenja u jednom danu „Veliko spremanje Srbije“, povodom Svetskog dana zaštite životne sredine.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.