DS: Ostavljeni smo BEZ REČI

Izvor: OkRadio.rs, 20.Feb.2017, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Ostavljeni smo BEZ REČI

Čelnici Demokratske stranke (DS) u Vranju upozorili su javnost na dešavanja na poslednjoj sednici Skupštine grada, čime je, kako kažu, počelo urušavanje osnovnih demokratskih principa i skupštinskog dijaloga. Predsednik GrO DS-a Slobodan Stamenković je podsetio da je sednica lokalnog parlamenta trajala tek nešto više od sat vremena, tokom kojih opozicionim predstavnicima nije dozvoljen drugi krug debate o novom zaduživanju Grada. - Šest godina sam bio predsednik lokalnog parlamenta i uvek je svakom odborniku bilo omogućeno da diskutuje po dva puta, jer predsednik Skupštine ima pravo da otvori drugi krug diskusije ukoliko se radi o temi koja zaslužuje pažnju.

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DS: Naši odbornici ostavjeni bez prava na reč

Izvor: juGmedia, 20.Feb.2017

Praveći osvrt na dešavanja sa poslednje sednice Skupštine Vranja koja je trajala svega sat vremena, predsednik vranjskih demokrata Slobodan Stamenković izrazio je bojazan da bi takve aktivnosti ubuduće dovele do urušavanja  demokratije i kulturnog dijaloga uz konstataciju da građani imaju pravo...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.