DS: Opljačkani regioni Srbije

Izvor: juGmedia, 25.Maj.2013, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Opljačkani regioni Srbije

VRANJE – Gradski odbor Demokratske stranke (DS) organizovao je danas u centru grada akciju pod nazivom „Opljačkani regioni Srbije“.Prema rečima okupljenih demokrata novim setom poreskih zakona, Vranje ostaje bez skoro 200 miliona dinara godišnje  u budžetu, što predstavlja uslovno rečeno pljačku regiona.

Brojnim prolaznicima  podeljen propagandni materijal u vidu letaka na kojima je objašnjeno da  „od >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << građana Vranja sadašnja vlast otima 198,7 miliona dinara godišnje“.

 “Apelujemo pre svega na gradsko rukovodstvo i gradonačelnika Zorana Antića da podrži akciju DS-a i da se u što skorije vreme obrati građanima Vranja i kaže da li podržava ovaj set zakona ili ne“, rekao je danas visoki funkcioner stranke Igor Andonov.

 On dodaje da će to praktično značiti manje para za škole i obdaništa, porodilje i trudnice, zdravstvo i kulturu, nove ulice i manje  novca za stare i bolesne.

 (Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.