Izvor: Blic, 07.Dec.2023, 15:33

DRAMA VRANJANCA USRED PUSTINJE! Marko je pretrčao 345 kilometara, ali su pratioci ZAVRŠILI NA INFUZIJI: Od svoje namere ne odustaje i dalje nastavlja sam (FOTO)

Marko Nikolić (36) iz Vranja, master profesor sporta i fizičkog vaspitanja i fitnes menadžer, koji je krenuo na humanitarni maraton dug 1.600 kilometara kroz pustinju u Maroku kako bi pomogao teško obolelom petogodišnjem dečaku iz Niša Maksimu Milenkoviću da sakupi novac za lečenje, pretrčao je 345 kilometara, ali su njegov tim zadesili ozbiljni problem. Marko Perović i Dušan Crnobrnja, koji ga prate na biciklama, završilI su na infuziji zbog surovih pustinjskih uslova koji ih prate. Od juče u Markovoj pratnji je samo Perović sa opremom ali će humani trkač uskoro morati da nastavi sam.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.