DINAMO: Uvek igramo na pobedu

Izvor: juGmedia, 30.Mar.2018, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DINAMO: Uvek igramo na pobedu

U okviru 19. kola Prve lige Srbije FK Dinamo Vranje gostuje u Varvarinu gde će ga dočekati tim Temnića, a na današnjoj konferenciji za medije, novi trener Dinama Radmilo Jovanović i fudbaleri Ljubo Baranin i Aleksandar Stojković, izrazili su uverenje u uspeh pred meč.

Temnić je ekipa koja ima igrače iz Super lige i ne možemo se opustiti. Ne odustajemo od tri boda, igraćemo svih 90 minuta za pobedu“, kaže Jovanović koji je u prošloj sezoni bio trener Temnića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << />
Fudbaler Ljubo Baranin igrao je u prethodnoj utakmici protiv Slobode iz Užica kada je postigao gol koji je doneo pobedu njegovom timu.

Uvek je veliki pritisak na igrače, pogotovo kada se utakmica igra na svom terenu. Teren je bio težak i protivnik je igrao dobro. Najvažnije je da uvek igramo za bodove, da dobijemo te poene. Što se tiče predstojeće utakmice, svako gostovanje u ovoj ligi je teško, ali idemo da pobedimo jer nam ništa drugo ne odgovara osim da dobijemo ta tri boda“, zaključuje Baranin.

Fudbaler Aleksandar Stojković, ističe da su se novi igrači uklopili dobro sa starijom ekipom.

Svi su igrači kvalitetni i brzo se se uklopili. U Temniću ima njih nekoliko koji su igrali Super ligu i koji su dobri igrači, ali ako uđemo u utakmicu kao što smo u prethodnoj kada smo igrali protiv Slobode i pobedili, neće biti problema i vratićemo se u Vranje sa tri boda više“, optimističan je Stojković.

Vranjski Dinamo gostuje u Varvarinu, gde će ga dočekati tim Temnića u 19. kolu Prve lige Srbije. U redovima vranjskog prvoligaša posle pobede nad užičkom Slobodom vlada optimizam i ambicije da se osvoje još tri važna boda u borbi za titulu prvaka.

Utakmica između Dinama i Temnića održaće se u nedelju 1. aprila na stadionu Mladosti u Kruševcu sa početkom u 15:30 časova.

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

SUPERLIGA SRBIJE: Zmajevi OSVOJILI Banjicu! Zvezdin igrač SRUŠIO građevinu! (VIDEO+FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2018

Odigran prvi meč 29. kola...U prvoj utakmici 29. kola Superlige Srbije, fudbaleri Voždovca pobedili su Rad na Banjici 1:0 (1:0). Jedini gol na meču postigao je Andrija Luković u 10. minutu, nekadašnji igrač Građevinara, koji sada nastupa kao pozajmljen fudbaler Voždovca iz Zvezde, iskoristio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.