DELIJE, OBRATITE PAŽNJU: Evo gde se mogu kupiti KARTE za meč sa Dinamom iz Vranja (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2018, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DELIJE, OBRATITE PAŽNJU: Evo gde se mogu kupiti KARTE za meč sa Dinamom iz Vranja (FOTO)

Crveno-beli se okreću obavezama u domaćem šampionatu.

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu, 10. novembra, gostuju Dinamo iz Vranja u okviru 16. kola Superlige, a ulaznice će se prodavati i na stadionu "Rajko Mitić".

Izabranici Vladana Milojevića vraćaju se na domaći kolosek posle istorijske pobede u Ligi šampiona, a duel sa Dinamom biće odigran u Surdulici sa početkom u 15 časova.

Ulaznice za subotnji duel (15:00) protiv Dunama u Surdulici od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sutra u prodaji na blagajnama Marakane od 10 do 17 časova. Cena karte je 100 dinara.

🔴⚪#fkcz

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) November 8, 2018

Ulaznice za gostovanje Dinamu biće u prilici da se kupe i na blagajnama Marakane, u petak, 9. novembra, od 10 do 17 časova, po ceni od 100 dinara.

Zvezda je lider Superlige Srbije sa 43 boda, devet više od drugoplasiranog Radničkog iz Niša, i duel sa Vranjancima biće joj drugo od tri uzastopna gostovanja u domaćem prvenstvu.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.