Crveni krst šalje pakete za zavejane na jugu Srbije

Izvor: JužneVesti.com, 12.Jan.2017, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crveni krst šalje pakete za zavejane na jugu Srbije

Crveni krst poslaće na jug Srbije 210 paketa hrane koja je predviđena za nedeljne potrebe četvoročlanih porodica, 210 higijenskih paketa, 40 pari čizama, 144 ćebadi, 20 kreveta sa dušecima i 2.000 sveća.

Paketi neophodne pomoći biće prosleđeni ugroženima na teritoriji Vranja, Vladičinog Hana, Crne Trave i Aleksinca.

Sekretar vranjskog Crvenog krsta Tomislav Stefanović kaže da će oni dobiti 30 >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << paketa.

U ovom trenutku još nije opredeljeno kome će biti prosleđeni. O tome ćemo odlučivati u koordinaciji sa Štabom za vanredne situacije – kaže Stefanović za Južne vesti.

On napominje da je i do sada Crveni krst bio uključen u pružanje pomoći zavejanima, te da su podeljeni paketi staračkim domaćinstvima u planinskim krajevima koji su bili najviše pogođeni ledenim talasom.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.