Čopor pasa rastrgao tele

Izvor: juGmedia, 07.Nov.2017, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čopor pasa rastrgao tele

U selu Gornja Otulja koje broji svega desetak meštana kod Vranja, psi lutalice rastrgli su tele dok je paslo na livadi sa kravama, a vlasnici su čitav slučaj prijavili policiji i zooinspekciji.

Tele je vlasništvo šesdesettrogodišnjeg Stojadina Dimitrijevića, koji je u nedelju primetio da je čopor pasa napao životinje koje su pasle kao i da je nestalo jedno tele, piše Ok radio.

Stojadinova ćerka Sandra Dimitrijević Stojković, koja živi u Vranju, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << kaže da je njen otac od nedelje tražio tele, kao i da ga je našao u ponedeljak u jednoj uvali raskomadano i rastrgnuto, ali i da ovo nije prvi put da psi lutalice čine njihovom domaćinstvu.

“Pre mesec dana su takođe napali telad i dva povredili. Jedno je još uvek oporavlja od povreda, dok je drugo u međuvremenu uginulo. Poslednji slučaj smo prijavili policiji, inspekcijskim službama i očekujemo da oni postupe u skladu sa svojim nadležnostima”, rekla je Dimitrijević Stojković.

Ona je  dodala da niko od nadležnih još uvek nije izašao na teren kako bi psi lutalice bili pohvatani i stavljeni pod kontrolu, jer su postali prava opasnost za svega nekoliko meštana i njihove životinje u Gornjoj Otulji.

Izvor: Ok radio
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.