Čestitka gradonačelnika povodom 8. marta

Izvor: OkRadio.rs, 08.Mar.2024, 10:39

Čestitka gradonačelnika povodom 8. marta

Povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena, gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković uputio je čestitku svim pripadnicama nežnijeg pola. „Današnji dan je praznik svih žena, ali i podsećanje na hrabrost onih koje su se u prošlosti izborile za dobijanje svojih prava i rodnu ravnopravnost. Zahvaljujući njima žene su danas nezaobilazne u svim institucijama sistema, kao rukovidioci i donosioci odluka, pokretači promena i profesionalnalci u svom poslu. Svim sugrađankama čestitam praznik, 8. mart!”, navodi se u čestitki gradonačelnika Milenkovića.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Dačić: Svaki dan da bude posvećen ženama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Mar.2024

Ministar spoljnih poslova Srbije, Ivica Dačić čestitao je danas svim pripadnicama ženskog pola Međunarodni praznik žena, 8. mart i istakao da je 8. mart, iako bi trebalo ženama biti posvećeni svakog dana, od izuzetnog značaja kako bi nas stalno podsećao na borbe koje su žene kroz istoriju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.