Čerenac uskoro dobija struju

Izvor: juGmedia, 19.Jul.2013, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čerenac uskoro dobija struju

VRANJE – Delimično rešenje brojnih problema stanovnika radničkog naselja „Čerenac“ u Vranju, koji već 11 godina žive u neljudskim uslovima se prema rečima Dejana Tričkovića, predsednika Skupštine grada nazire.„Trenutno se intezivno radi na pronalaženju pravnog modaliteta kako da u te tri zgrade koje su naseljene uvedemo struju i bar privremeno olakšamo ljudima život do rešavanja imovinsko“, istakao je predsednik Skupštine Dejan Tričković.

„Mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << je problema, činjenica je da ljudi žive bez struje, vode, problem kanalizacije je rešen prošle godine. Oni su se, sa druge strane, bespravno uselili u zgrade koje nisu prošle tehnički prijem. Za početak uvešćemo struju, jer postoji mogućnost tehničkog prijema samo elektroinstalacija. Tačno je da „Jumko stan“ ne postoji, ali to je bila firma koja je radila kao deo kompanije „Jumko“. Koordinirana saradnja pravnih timova, javnih preduzeća i menadžmenta „Jumka“ trebalo bi da ovih dana da rezultate“, rekao je Tričković.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.