ČIJE JE VINO BOLJE? Vučić i Pendarovski posetili čuvenu vinariju u Vranju, a ovako je predsednik Srbije nasmejao sve (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2023, 15:08

ČIJE JE VINO BOLJE? Vučić i Pendarovski posetili čuvenu vinariju u Vranju, a ovako je predsednik Srbije nasmejao sve (FOTO)

Dvojica predsednika su prethodno posetila manastir Sveti Prohor Pčinjski povodom obeležavanja praznika Severne Makedonije - Dana Republike.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Severne Makedonije Stevo Pendarovski posetili su danas vinariju "Aleksić" u Vranju.

- Sa Severnom Makedonijom nemamo otvorenih pitanja, sve dok ne dođe do razgovora o tome čije je vino bolje. Doveo sam našeg >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gosta Stevu Pendarovskog u vinariju Aleksić, u nadi da ćemo jednom zauvek da zatvorimo i ovo pitanje - napisao je Vučić na Instagram profilu "buducnostsrbijeav".

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.