Buran vikend u Vranju

Izvor: OkRadio.rs, 12.Dec.2022, 11:57

"Buran" vikend u Vranju

Na području Policijske uprave u Vranju, od 9. do 11. decembra ove godine, registrovano je 11 saobraćajnih nezgoda.   Lake telesne povrede zadobile su tri osobe.   Pripadnici saobraćajne policije u Vranju, Bujanovcu i Vladičinom Hanu, tokom vikenda, isključili su iz saobraćaja sedmoricu vozača, šestoricu koji su vozili pod dejstvom alkohola i jednog koji je odbio da se alkotestira.   Policija u Vranju zatekla je dvojicu muškaraca starosti 38 i 51 godinu koji su upravljali automobilima marke „fijat“ i „seat“ sa 2 i 1,99 promila alkohola u organizmu, kao i vozače „renoa“ starosti 46 i 22 godine sa 1,58 i 1,27 promila alkohola.   U Bujanovcu, patrola je...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Za vikend na jugu Srbije 11 saobraćajnih nesreća u kojima su tri osobe lakše povređene

Izvor: Danas, 12.Dec.2022

U jednaest saobraćajnih nesreća na području Policijske uprave Vranje tokom vikenda troje lica zadobilo je lakše telesne povrede, dok je čak sedam vozača isključeno iz saobraćaja zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.