Izvor: JUGpress.com, 09.Avg.2019, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bujanovčanin uhapšen zbog prodaje droge

VRANJE-BUJANOVAC

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju uhapsili su S. D. (2000) iz Bujanovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i E. B. (1992), takođe iz Bujanovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Policija je u torbici E. B. i kod jednog šesnaestogodišnjaka pronašla manju količinu marihuane koju >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << su prethodno, kako se sumnja, kupili od S. D, navodi Policijska uprava Vranje.

Po nalogu zamenika tužioca Višeg javnog tužilaštva u Vranju, S. D. i E. B. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.

Protiv šesnaestogodišnjeg muškarca policija će podneti krivičnu prijavu u redovnom postupku, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Tinejdžer i dvoje Bujanovčana uhapšeni zbog preprodaje marihuane

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Avg.2019

Vranjska policija uhapsila je dvoje Bujanovčana E.B. (28) i S.D. (20) i jednog tinejdžera iz istog grada zbog sumnje da su preprodavali manju količinu marihuane, saopštila je danas Policijska uprava u Vranju...Policija je u torbici E.B. i kod jednog 16-godišnjaka pronašla manju količinu marihuane...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.