Bujanovac: U požaru izgorelo 6 kuća

Izvor: B92, 13.Avg.2013, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bujanovac: U požaru izgorelo 6 kuća

Vranje -- U Bujanovcu, u naselju Morava 76, 11. avgusta u 5.00 časova došlo do požara na pomoćnom objektu, koji se proširio na šest kuća.

Policijska uprava Vranje saopštila je da je svih šest kuća izgorelo.

Požar je lokalizovan istog dana u 8.20 časova, a to su učinile Vatrogasno-spasilačka jedinica iz Vranja i područne vatrogasno-spasilačke jedinice iz Bujanovca i Preševa.

Po ovlašćenju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << istražnog sudije Osnovnog suda u Vranju uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske uprave u Vranju i Odeljenja za vanredne situacije u Vranju.

Konstatovano je da je do požara došlo usled kratkog spoja na električnoj instalaciji u pomoćnom objektu, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Požar u Bujanovcu, izgorelo šest kuća!

Izvor: Press, 13.Avg.2013

Policijska uprava Vranje saopštila je danas da je u Bujanovcu, u naselju Morava 76, 11. avgusta u 5 časova najpre došlo do požara na jednom pomoćnom objektu, da se nakon toga požar proširio i zahvatio šest kuća koje su izgorele.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.