Bujanovac: Eskplodirala pržionica kafe

Izvor: Mondo, 12.Feb.2013, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bujanovac: Eskplodirala pržionica kafe

U pržionici koja je smeštena u stambrenoj zgradi do eksplozije došlo juče popodne, nema povređenih.

Portparol Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković izjavio je danas da se u ponedeljak oko 19.15 časova u Bujanovcu dogodila eksplozija u pržionici kafe, a da se uzroci još utvrđuju.

Pržionica je smeštena u garaži pored stambenih zgrada u naselju Karakačke.

Stamenković je za agenciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Beta izjavio da je eksplozija oštetila cev za odvod dima od mašine za prženje kafe, kao i da u eksploziji nije bilo povređenih.

"Ekipe specijalne namene iz Niša su na terenu i očekujemo da u toku dana bude utvrđeno šta je izazvalo eksploziju", kazao je Stamenković.

(Beta)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bujanovac: Eskplodirala pržionica kafe

Izvor: Mondo, 12.Feb.2013

U pržionici koja je smeštena u stambrenoj zgradi do eksplozije došlo juče popodne, nema povređenih...Portparol Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković izjavio je danas da se u ponedeljak oko 19.15 časova u Bujanovcu dogodila eksplozija u pržionici kafe, a da se uzroci još utvrđuju...Pržionica...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.