Izvor: JUGpress.com, 29.Apr.2021, 14:58

Broj novozaraženih u padu

VRANJE

U Vranju uprkos naporima lekara Zdravstevnog centra dva pacijenta, sa potvrđenim korona virusom, su preminula u protekla 24 sata.

Smanjuje se broj inficiranih u Pčinjskom okrugu. U Vranju je prvi put registrovan manji broj zaraženih od ostalih mesta u okrugu. Pozitivnih je 10 koliko ima i u Surdulici. Preševo je sada sa 11 novoinficiranih, u Bujanovcu je devet i Vladičinom Hanu dva slućaja >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << infekcije, saopštio je Gradski štab za vanredne situacije u Vranju.

U Trgovištu i Bosilegradu nije zabeležen nijedan novi slučaj. Testirana su ukupno 304 građana u okrugu i kod 42 uzorka je otkriveno prisustvo korona virusa.

U kovid bolnicama u Vranju hospitalizovano je 80 pacijenata. Prisustvo virusa je potvrđeno kod 73 osobe. Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zaražene virusom kovid-19.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KORONA PRESEK PO GRADOVIMA Sve je bolje u celoj Srbiji: Svega tri mesta sa iznad 50 zaraženih!

Izvor: Blic, 29.Apr.2021

U celoj zemlji situacija sa korona virusom se značajno smiruje, pa je pred praznike manji broj i zaraženih i umrlih. Ništa manje povoljna situacija nije ni kada je reč o gradovima, pa su samo najveći gradovi sa trocifrenim brojem novozaraženih.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.