Brnabić u Nišu: Stanovi za bolji standard i perspektivu

Izvor: Večernje novosti, 08.Feb.2019, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić u Nišu: Stanovi za bolji standard i perspektivu

Istovremeno sa početkom gradnje u Vranju, počela je i gradnja jeftinih stanova za pripadnike snaga bezbednosti u Nišu, a početak je označila premijerka Ana Brnabić Istovremeno sa početkom gradnje u Vranju, počela je i gradnja jeftinih stanova za pripadnike snaga bezbednosti u Nišu, a početak je označila premijerka Ana Brnabić.U prvoj fazi projekta izgradnje stanova za pripadnike snaga bezbednosti predviđna je izgradnja ukupno 8.022 stanova u Vranju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Nišu, Kraljevu, Kragujevcu, Novom Sadu, Sremskoj Mitrovici i Beogradu.Vrednost izgradnje stanova u Vranju je 746,7 miliona dinara, a u Nišu 799,2 miliona dinara. Premijerka Ana Brnabić je u obraćanju rekla da država gradnjom tih stanova na još jedan način pokazuje da brine o svojim građanima, o najvažnijim stvarima kao što su kvalitet života i standard. PROČITAJTE JOŠ - VUČIĆ U VRANjU: Mi ne zamišljamo budućnost, mi je gradimo (FOTO+VIDEO) Kako je navela, vodi se računa o tome da li su porodice srećne i zadovoljne kao i o perspektivi za opstanak. "Želimo da pokažemo da ispunjavamo obećanja, da naše reči nisu prazne, da radimo na onome što kažemo kakvi god bili izazovi", rekla je premijerka. Istakla je nameru da se na najkonkretniji način zahvali pripadnicima snaga bezbednosti zato što su spremni, ako treba, da žrtvuju i svoj eživote da bi sačuvali bezbednost građana Srbije. "Kažemo veliko 'hvala' vama i vašim porodicama koje su takođe podnele veliku žrtvu. Odluka u kojim gradovima će se graditi stanovi za pripadnike snaga bezbednosti doneta je na osnovu ankete kojom su bili obuhvaćeni svi zainteresovani pripadnici sektora bezbednosti: Ministarstva odbrane, Vojske Srbije, Ministarstva unutrassnjih poslova, Bezbednosno-informativne agencije i Ministarstva pravde – Uprave za izvršnje krivičnih sankcija.
Pogledaj vesti o: Vranje,   Kragujevac

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Počela izgradnja jeftinih stanova za bezbednjake u Nišu i Vranju

Izvor: Blic, 08.Feb.2019

Izgradnja jeftinih stanova za pripadnike službi bezbednosti počela je danas istovremeno u Nišu i Vranju, gde će u narednih 12 meseci biti izgrađeno 190 stanova u Nišu, i 186 u Vranju, od ukupno 8.022 stana, koji je će biti izgrađeni i u Beogradu, Novom Sadu, Kraljevu, Kragujevcu, Sremskoj Mitrovici.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.