Izvor: Blic, 31.Jul.2021, 12:58

Brnabić: Uskoro rešenje za radnike Geoksa, država ih neće ostaviti na cedilu

Premijerka Srbije Ana Brnabić ponovila je danas da Vlada Srbije i predsednik Aleksandar Vučić neće ostaviti na cedilu radnike kompanije Geoks, koja je najavila zatvaranje fabrike u Vranju, i navela da veruje da će Vučić uskoro izaći s rešenjem tog problema i da će zaposleni imati bolje plate i uslove rada.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Tehnika godinama propadala; uskoro sastanak"

Izvor: B92, 31.Jul.2021

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da će uskoro imati sastanak sa predstavnicima kompanije Aviaprajm...Ta kompanija vlasnik je JAT tehnike koja je izgubila sertifikat za održavanje aviona koji lete iznad Evrope...Sindikat JAT tehnike zbog gubitka sertifikata zahteva raskid ugovora sa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.