Brnabić: Nisam najpozvanija da pričam o gašenju Vranjskih

Izvor: N1 televizija, 19.Sep.2017, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić: Nisam najpozvanija da pričam o gašenju Vranjskih

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da nema dovoljno informacija o gašenju nedeljnika Vranjske i da država nema udeo u medijima, posebno u lokalnim medijima.

"Nisam sigurna na koji način Vlada Srbije može da pomogne, ne znam koliko može sad da da subvencije lokalnim medijima. U svakom slučaju nisam osoba koja je najpozvanija da pričam o tome", rekla je Brnabić novinarima u Vranju.

Ona >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << je ocenila da je finansiranje medija, a posebno održivo finansiranje medija, problem svuda u svetu.

"Ja sam o finansiranju i održivosti medija, koji su važni, razgovarala i sa predstavnicima evropskog parlamenta i složili smo se da je to svuda problem", rekla je Brnabić.

Nedeljnik Vranjske prestao je da postoji 18. septembra posle 23 godine.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.