Bregović svirao Vranjancima za Dan grada

Izvor: juGmedia, 31.Jan.2015, 07:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bregović svirao Vranjancima za Dan grada

VRANJE – Pred oko 3000 Vranjanaca Goran Bregović održao je sinoć u Hali sportova koncert. Zanimljivo je da je ovo prvi nastup Bregovića u ovom gradu, što je i sam pevač rekao na početku koncerta.

Bogat repertoar Bregovića i njegovog koncerta za svadbe i sahrane predstavljen je vranjskoj publici, na besplatnom programu koji je grad poklonio Vranjancima, povodom 31.januara Dana grada.

Publika se zabavljala >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << na koncertu, naročito uz numere Blejog dugmeta. Dvočasovni nastup Bregovića podelio je vranjsku publiku, neki tvrde da je to bio koncert za pamćenje, dok neki kažu da su mnogo viže očekivali od muzičara svetskog renomea.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.