Borini književni dani prvi put u Vranju

Izvor: juGmedia, 15.Mar.2018, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borini književni dani prvi put u Vranju

Povodom obeležavanja Svetskog dana Roma i Đurđevdana i organizacioni odbor manifestacije „Borini književni dani“ koja će se prvi put organizovati ove godine, formirana su dva organizaciona odbora na današnjoj sednici Gradskog veća, potvrdila je portparol Gradskog veća Zorica Jović.

„Borini književni dani“ nisu povezani sa „Borinom nedeljom“, koju organizuje Književna zajednica Vranje, a detalji u vezi sa ovom novom manifestacijom još uvek nisu poznati.
>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << />
„Borini književni dani su u organizaciji gradske biblioteke u saradnji sa gradom. Još uvek ne znamo detalje oko termina održavanja i programa. Organizacioni odbor će o tome odlučivati u toku popodneva. Ali, grad duguje ovakvu manifestaciju velikanu srpske književnosti“, zaključuje Jovićeva.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Nova manifestacija „Borini književni dani“

Izvor: JUGpress.com, 16.Mar.2018, 09:22

VRANJE..Gradsko veće u Vranju, na sednici koja je održana, u četvrtak, formiralo je Organizacioni odbor manifestacije „Borini književni dani“ koja će prvi put biti organizovana ove godine...„Manifestacija koja će biti održana u čast književnika Borisava Stankovića nije povezana sa „Borinom...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.