Bojan Pajtić u petak u Vranju

Izvor: juGmedia, 25.Nov.2014, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojan Pajtić u petak u Vranju

VRANJE – Bojan Pajtić predsednik Demokratske stranke (DS) posetiće u petak gradski odbor u Vranju potvrdio je danas  za juGmediu predsednik ovog odbora dr Slobodan Stamenković.

„Vranjski odbor je jedan od najboljih u Srbiji i ne postoji konkretan  razlog posete  već je reč o redovnim  aktivnostima. Situacija u odboru u Vranju i u Vladičinom Hanu je stabilna, što se tiče ostalih odbora u okrugu mislim >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << da će doći do izvesnih promena“, kaže Stamenković.

Prema njegovim rečima satnica Pajtićeve posete biće naknadno saopštena, ali je izvesno da će on u stranačkim prostorijama razgovarati sa funkcionerima i članovima stranke.

(Kraj)iva

Foto: Facebook

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.