Bojan Pajtić posetio Vranje

Izvor: juGmedia, 29.Nov.2014, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojan Pajtić posetio Vranje

VRANJE – Bojan Pajtić predsednik Demokratske stranke (DS) boravio je sinoć u Vranju gde se sastao sa stotinak funkcionera iz Vranja, Vladičinog Hana  drugih opština u okrugu.

Cilj njegove posete je bila akcija koja je u Srbiji u toku, reč je o prikupljanju potpisa protiv smanjenja plata i penzija. Oko 30 000 ljudi je do sada potpisalo protiv ove odluke, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << što je Pajtić ocenio kao hrabrost.

„Mi kao stranka imamo obavezu da sve ono što je slobodno mišljenje, sve ono što je hrabrost,sve ono što je stručno, animiramo, da obuhvatimo unutar Demokratske stranke“, rekao je Patć u obraćanju novinarima

Politika država prema Vranju i drugim opštinama gde naprednjaci nisu u vlasti je prema Pajtićevim rečima nije sjajna.

„Izuzetno je loša i politika prema Vranju, zbog toga što Srpska napredna stranka nije na vlasti u Vranju, videli smo da nije omogućeno da lokalna samouprava imenuje , člana upravnog odbora u Simpu iako je lokalna samouprava ima vlasništvo u kompaniji I to su pokazatelji da se u ovoj državi ne vodi računa puno o tome, koji nivo vlasti na koji način sarađuje sa drugim nivoima vlasti I da se sao void računa o partijskoj pripadnosti I to je za nas neprihvatljivo. Mi na odgovoran način obavljamo svoje poslove nezavisno od toga da li Demokratska stranka u opoziciji ili na vlasti.

Pajtić je ocenio da odbor ove stranke u Vranju dobro radi i funkcioniše.

(Kraj)iva
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.