Bivši vranjski levičari ostali na listi Dveri - DSS

Izvor: JužneVesti.com, 17.Mar.2016, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši vranjski levičari ostali na listi Dveri - DSS

Nakon što je Inicijativni odbor Levice Srbije u Vranju raspušten zbog koalicije sa DSS-om i Dverima, kandidati na listi su ostali isti, samo je bivši odbor LS promenio ime u “Snaga juga”.

Vladica Ranđelović, raniji član Inicijativnog odbora Levice Srbije potvrdio je za “Južne vesti” da je lista ostala nepromenjena, s tim što su bivši levičari sada na listi definisani kao “Snaga juga“.

Prikupili >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << smo potpise i danas bi trebalo da predamo listu na kojoj je i dalje prvi Igor Zlatković, a imena ljudi koji su predstavljali Levicu su i dalje na listi, tačnije - trećinu liste čine sada predstavnici Pokreta “Snaga juga”- objašnjava Vladica Ranđelović.

Lista nosi naziv “Imaš izbor - Dveri, DSS, Snaga juga” i trebalo bi da bude 6. lista koja je predata Gradskoj izbornoj komisiji.

Podsećamo da je odbor Levice Srbije u Vranju raspušten nakon što su dogovorili lokalnu koaliciju u sa pokretom Dveri i DSS-om.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.